Astăzi, sâmbătă 24.02.2024, a avut loc un eveniment al Asociaţiei Rediu lui Tătar, din proiectul Dealul cu poveşti – festival de literatură pentru copii, coordonat de Mona Coţofan, căreia i s-au alăturat cu entuziasm pentru organizare şi reuşită: echipa, voluntarii, partenerii, sponsorii şi actorii.

ECHIPA: Cleopatra Barbu, Luci Stoian, Adnana Albu, Marinela Scutaru, Laura Trifan, Gabriel Curcudel, Adrian Oprea, Oana Constantinescu, Cati Harea, Adrian Munteanu, Marius Chelcu;

VOLUNTARII: Oana Ciobanu şi Andreea Scutaru;

PARTENERII: Școala Gimnazială Rediu prin elevi şi profesori de la şcolile din comună, Primăria Comunei Rediu şi harnicii noştri vizitatori de la Cercetașii României – George Călinescu Iași;

SPONSORII: Aplisens şi Fidelis.

ACTORII: Iuliana Budeanu şi Gelu Ciubotaru, din trupa de teatru independent EMRA Kindergarten, care în încheiere au încântat publicul cu piesa Greierele şi furnica.

Tuturor şi în primul rând celor 125 de copii, mai mici şi mai mari, de la 1 la 87 de ani, au meşterit şi povestit mărţişoare în cele 5 ateliere, timp de 2 ore jumătate.

antrenament de primăvară pentru ediţia a doua, din toamnă, a Festivalului de lectură pentru copii “Dealul cu povești – de la Horleşti”, unde sunteţi cu toţii aşteptaţi.