Transport public local

Existând dezideratul de a realiza creșterea calității serviciului de transport pe raza comunei Rediu și necesitatea reducerii traficului și a aglomerărilor pe raza comunei și la ieșirile din localitățile Rediu și Breazu, toate acestea cu efecte pozitive asupra gradului de poluare prin încurajarea folosirii mijloacelor de transport in comun, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 103/21.12.2022 s-a aprobat delegarea gestiunii serviciului de transport public SOCIETĂȚII COMPANIA DE TRANSPORT PUBLIC IAȘI S.A. și totodată s-a atribuit acestei societăți contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin concesiune pe o perioadă de maxim doi ani de zile.

Astfel, începând luna ianuarie a anului 2023, pe raza comunei Rediu s-au înființat 2 rute de transport public pe care operează mijloace de transport moderne, care oferă condiții optime de confort și de siguranță.

Ca urmare a întâlnirilor și dezbaterilor întreprinse de administrația publică locală cu cetățenii, în luna ianuarie 2023 s-a implementat, prin adoptarea Hotărârii Consiliului Local nr. 1 / 20.01.2023, programul de funcționare a mijloacelor de transport în comun, acesta fiind stabilit în concordanță cu nevoile cetățenilor comunei Rediu.

ORAR FUNCȚIONARE: RUTA 701

Horlești (capăt Hațaș) – SMA – COPOU (rond Agronomie)

ruta 701 Horlești (Capăt Hațaș) – SMA – COPOU (Rond Agronomie) - orar in cursul saptamanii
ruta 701 Horlești (Capăt Hațaș) – SMA – COPOU (Rond Agronomie) - orar sambata si duminica

ORAR FUNCȚIONARE: RUTA 702

Păcurari (rond) – SMA – COPOU (rond Agronomie)

Ruta 702- Păcurari (rond) - SMA - COPOU (rond Agronomie) - orar in cursul saptamanii
Ruta 702- Păcurari (rond) - SMA - COPOU (rond Agronomie) - orar sambata si duminica

STAȚII PE RUTA 701

STAȚII PE RUTA 702

APLICAȚIE
CUMPĂRARE BILETE ONLINE

cumparare online bilete autobuz Rediu, Iasi

24pay este Must Have App în telefon pentru plăţi directe, securizate și rapide. Cu un design modern şi o interfaţă user-friendly, 24pay App se comportă că un eWallet ce oferă o soluție convenabilă pentru plățile tale. Achiți o gama largă de produse și servicii cu oricare din cardurile înrolate în aplicație.

APLICAȚIE
URMĂRIRE ONLINE RUTE

Urmărire online rute transport în comun

Tranzy este aplicația mobilă care te ghidează prin oraș, când alegi să iei autobuzul sau tramvaiul. Îți oferă informații actualizate în timp real despre linii, localizarea stațiilor apropiate, timpul de sosire a mijloacelor de transport în staţie, rutele optime în funcție de punctul de plecare ales, distanța până la destinație, vehicule și alertele din trafic.